top of page

Therapie

Door beeldend bezig te zijn zet je een andere bril op dan wanneer je alleen woorden aan iets geeft. Op die manier wordt er ook gebruik gemaakt van informatie die je onbewust heb opgeslagen. Door de dialoog aan te gaan met je eigen beelden is het mogelijk meer inzicht te krijgen in bepaalde situaties. Waarom je handelde zoals je deed. Er ontstaat zo meer begrip voor jezelf. Je verkent je eigen kwaliteiten en ontdekt zelf je problemen op te lossen.

 

Het plezier aan de ervaring zelf wordt benadrukt. Het werken met materialen en thema’s stimuleert je creativiteit, hiermee wordt een veranderingsproces op gang gebracht. De manier waarop je met de materialen omgaat en wat je er mee uitdrukt, zegt iets over jou. Het gemaakte werk en de ervaringen die je daarbij opdoet bespreken we aan het eind van de zitting. 

 

In mijn praktijk kunt u terecht met:

  • Identiteitsvragen

  • Problemen rondom zelfbeeld

  • Trauma

  • Angstklachten, nachtmerries

  • Faalangst, perfectionisme, controleproblemen

  • Contactproblemen

  • Omgaan met ziekte of verlies

  • Problemen rondom rouw

 

De therapie is niet geschikt voor mensen met:

Ernstig suïcide gedachten, dwangstoornissen of hardnekkige fobieën. Bij verslavingsproblemen, psychotische klachten of als er sprake is van zeer ernstige persoonlijkheidsproblematiek.

 

Het aanbod van de behandeling wordt in overleg met de cliënt op diens hulpvraag en draagkracht afgestemd.

 

voor therapie kampen moet u bij Lisanne Sleurink zijn, maar ook voor therapie Overijssel, problemen met pesten, adhd problemen, adhd hulp, autisme hulp, autisme problematiek, alle therapie kampen. wij werken met therapie kinderen, therapie jong volwassenen, creatieve therapie kampen, creatieve therapie overijssel, Kies Kampen, KIES coach Kampen, ADHD Kampen, ADD Kampen, FVB therapeut, therapie vergoed,

Creatieve therapie Kampen

Als je kwetsbaar bent zien mensen ook je kracht. Als je louter kracht uitstraalt bouw je een muur om je heen…

coaching Kampen

////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

bottom of page