top of page

U als ouder

 

Als ouder(s) bent u heel belangrijk voor de therapie. Niemand kent uw kind zoals u het kent dat maakt u 

ervaringsdeskundige!

 

Soms lukt het echter niet meer en bent u het overzicht kwijt, het is dan fijn dat een ander mee kan kijken en denken. Dat is wat ik dan ook doe: ik leer het kind te ontdekken maar daarnaast is het belangrijk dat ouders ook ontdekken. In evaluatie gesprekken kijken we samen naar wat uw kind heeft geleerd en of er thuis ook ruimte is om deze opgedane ervaringen te delen, uiten of verder te ontwikkelen.

 

Mocht u als ouders tegen meerder problemen aan lopen in de opvoeding, onzeker zijn als ouder of als gezin in een negatieve spiraal zitten dan zou ook Creatieve Gezins Therapie voor u ook een optie kunnen zijn.

 

 

Hulp voor kinderen Kampen

voor therapie kampen moet u bij Lisanne Sleurink zijn, maar ook voor therapie Overijssel, problemen met pesten, adhd problemen, adhd hulp, autisme hulp, autisme problematiek, alle therapie kampen. wij werken met therapie kinderen, therapie jong volwassenen, creatieve therapie kampen, creatieve therapie overijssel, Kies Kampen, KIES coach Kampen, ADHD Kampen, ADD Kampen, FVB therapeut, therapie vergoed,

Ouders in balans, kinderen in hun kracht!

Echtscheiding Kampen
bottom of page