Over mij

Hoi, Ik ben Lisanne Sleurink geboren in 1983. 

Als jong meisje was ik al graag creatief bezig en had veel fantasie. Knutselen, tekenen, verkleden, hutten maken, vlotten bouwen en bloempjes plukken deed ik graag.  Op school waren tekenen en handvaardigheid mijn favoriete vakken en genoot ik er van om met mijn handen te werken. Mijn creatieve talenten wilde ik combineren met de hulpverlening. Na de opleiding SPW heb ik vervolgens gekozen voor de opleiding creatieve therapie. Hierin kon ik twee goede kwaliteiten van mijzelf combineren: creativiteit en het helpen van anderen. Deze kwaliteiten heb ik als beeldend therapeut mogen inzetten bij een kleine GGZ instelling. Na het geven van individuele en groepstherapieën merkte ik dat ik mij graag op enkele vlakken nog verder wilde specialiseren.

 

Specialisaties en trainingen:

In 2008 heb ik de opleiding tot gezins creatief therapeut gevolgd om ouders praktische te ondersteunen. Vervolgens heb ik in 2011 de opleiding tot K.I.E.S coach gevolgd. Steeds meer kinderen lopen vast, doordat ouders gaan scheiden.

 

Nu wil ik mijn ervaring met kinderen, pubers, ouders en gezinnen inzetten in mijn eigen praktijk Roen. 

 

Recent ben ik gestart met de opleiding tot Wielwerk therapeut (alternatief psychotherapeut) om mijn vaardigheden nog meer te vergroten.

 

Belangrijk binnen mijn werk is om samen te kijken naar de mogelijkheden.  Samen kijken hoe we de cirkel weer rond kunnen krijgen.

 

 

Lisanne Sleurink

voor therapie kampen moet u bij Lisanne Sleurink zijn, maar ook voor therapie Overijssel, problemen met pesten, adhd problemen, adhd hulp, autisme hulp, autisme problematiek, alle therapie kampen. wij werken met therapie kinderen, therapie jong volwassenen, creatieve therapie kampen, creatieve therapie overijssel, Kies Kampen, KIES coach Kampen, ADHD Kampen, ADD Kampen, FVB therapeut, therapie vergoed,

Creatieve therapie leidt tot oplossingen.

Priet praat

 

Kinderen in Rick zijn klas: "Rick waar ga je toch elke dinsdag naar toe?"

 

Rick:  "Ik ga naar Lisanne de knutseldokter."

 

Jasper: "Bij Lisanne leer ik plannen maken, dit helpt mij ook mijn werk op school beter af te krijgen."

 

Mevr. A: "Het overlijden van mijn ouders maakt dat ik mij constant verdrietig voel. Door op een creatieve manier mijn ouders te gedenken heb ik geleerd om mijn verdriet een plek te geven. Daarnaast zijn ze altijd een beetje bij me als ik naar mijn mozaïek kijk."