top of page
Kinderen in echtscheiding situaties

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

KIES

Soms is het fijn als er even iemand meeloopt.....

​

KIES staat voor kinderen in echtscheiding situaties. Kinderen willen na de scheiding van hun ouders helemaal niet kiezen, zeker niet tussen hun ouders. Daarom staat KIES voor kiezen voor jezelf! Ouders blijven altijd ouders voor hun kinderen! KIES is een preventief hulpprogramma ontwikkeld voor en vanuit de behoefte van het kind met gescheiden ouders. Kinderen zijn dan ook de belangrijkste doelgroep bij KIES.

 

KIES  leert kinderen de scheiding beter te begrijpen, te verwoorden wat de scheiding voor hen betekent en hun vragen en angsten te uiten. KIES leert hen te communiceren met "ik- boodschappen", om te gaan met conflicten. KIES draagt bij aan gedragsverandering, positief zelfbeeld, vertrouwen en een manier om gevoelens te uiten in een veilige sfeer. KIES leert kinderen om te gaan met gedachten die kinderen hebben over de scheiding zoals: "het is mijn schuld of ik kan zorgen dat mijn ouders weer gelukkig worden."

voor therapie kampen moet u bij Lisanne Sleurink zijn, maar ook voor therapie Overijssel, problemen met pesten, adhd problemen, adhd hulp, autisme hulp, autisme problematiek, alle therapie kampen. wij werken met therapie kinderen, therapie jong volwassenen, creatieve therapie kampen, creatieve therapie overijssel, Kies Kampen, KIES coach Kampen, ADHD Kampen, ADD Kampen, FVB therapeut, therapie vergoed,

Mama zegt altijd:"twee vechten, twee schuld."

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

bottom of page